Bulvių kroketai su sūriu

Vietoje fermentinio sūrio galima naudoti mocarelą, čederį, kokį kitą mėgstamą kietą sūrį. Jei neturite sviesto, galite jį pakeisti alyvuogių aliejumi arba kokosų sviestu.  Krakmolą galima pakeisti kukurūzų ar bulvių krakmolu.  Vietoje įprastų baltųjų miltų tinka naudoti pilno grūdo miltus, o džiūvėsėlius galima pasigaminti pačiam

Galimos ingredientų alternatyvos

  • Vietoje fermentinio sūrio galima naudoti mocareląčederįparmezaną ar bet kokį kitą mėgstamą kietą sūrį. 
  • Jei neturite sviesto, galite jį pakeisti alyvuogių aliejumi arba kokosų sviestu. 
  • Krakmolą galima pakeisti kukurūzų ar bulvių krakmolu. 
  • Vietoje įprastų baltųjų miltų tinka naudoti pilno grūdo miltus, o džiūvėsėlius galima pasigaminti pačiam iš senos duonos arba naudoti kokosų miltus ar smulkintus riešutus traškesnei tekstūrai. 
  • Prieskonius taip pat galima keisti pagal savo skonį – be muskatų tinka naudoti kuminą, papriką ar čiobrelį.