Gaminimas:
Ingredientai:
4–5 kiaušiniai
2 dideli šaukštai klevų sirupo
150 g avižų miltų
1 vanilės ankšties sėklyčių
150–200 g ožkos pieno
Sviesto
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
Žiupsnelio druskos
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių ir atskirai išplakite su klevų sirupu. Įberkite druskos.
Į dubenį suberkite avižų miltus, vanilės sėklytes, supilkite trynius, lydytą ožkos pieno sviestą ir viską maišykite.
Įtarkuokite citrinos žievelės.
Maišant supilkite kiaušinių baltymus. Jei tešla atrodo per skysta, įberkite daugiau avižų miltų.
Keptuvę patepkite aliejumi ir pilkite tešlą. Jei norisi, galima su tryniais įdėti sublenduotus kelis gerai sunokusius bananus.